Ce este VivaSMS ?

VivaSMS este numele unei idei idei de publicitate având la bază SMS-urile. Situația este similară cu cea în care diverse firme își promovează produsele la anumite posturi de televiziune, doar că aici în loc de televizor se folosește ca suport pentru mesajul publicitar telefonul mobil (respectiv SMS-urile). În plus, utilizatorul (cel care deține telefonul) este plătit pentru fiecare SMS primit.

Care sunt avantajele acestei metode față de cele clasice, de tip reclamă televizată? În primul rând, o țintire (targetare) mult mai bună a acestor reclame, deoarece fiecare utilizator care se înscrie pe platforma VivaSMS pentru a primi SMS-uri trebuie să își completeze profilul personal iar asta face ca o firmă care comercializează să zicem laptopuri Dell să poate trimite SMS-uri cu reclame doar celor interesați de marca Dell. Un alt efect al acestei țintiri precise este că utilizatorul nu va fi spamat cu mesaje irelevante ci va primi doar oferte din aria lui de interes. Mai mult, va fi plătit pentru ele (actualmente cu 3 cenți pentru fiecare SMS primit). Apropo, v-am spus că tot-tot-tot este gratis?

VivaSMS - O metodă facilă de a câștiga bani

Ideea, deși ingenioasă, nu s-a mai practicat în trecut. Cum sistemul e la început, va dura un timp până când advertizerii sau firmele se vor lăsa convinse de el și vor comanda publicitate prin SMS-uri (deocamdată aceste SMS-uri se trimit sporadic). În compensație, sistemul vă pune la dispoziție un mecanism să-i zicem piramidal, sau MLM. Practic, la înscriere primiți bonus 2 euro și un link magic sau link de referral. Dacă dați linkul vostru prietenilor sau altor persoane și ele se înscriu pe el, vor intra la voi în rețea. Pentru fiecare persoană înscrisă direct de pe linkul vostru magic primiți bonus 10 eurocenți. Pentru fiecare SMS primit de cineva care s-a înscrie de pe linkul vostru magic, primiți bonus 1 cent. Adică sunteți plătiți nu doar după SMS-urile primite de voi ci și după SMS-urile primite de cei care se înscriu prin intermediul vostru. Mai mult, dacă să zicem că voi l-ați înscris pe Gigel, iar Gigel a înscris-o pe Maria (dându-i Mariei linkul lui magic), deși nu primiți bonus de 10 cenți decât după Gigel (pentru că Maria nu s-a înscris pe linkul vostru magic ci pe al lui Gigel), primiți în continuare câte 1 cent pentru fiecare SMS trimis Mariei, și la fel dacă Maria înscrie la rândul ei pe cineva, treaba asta rămânând valabilă până la nivelul 5 sub voi.

Avantajele acestui sistem sunt, sper, deja evidente pentru cititor. Cei care sunt activi acum la început și își fac echipă/rețea (înscriu multă lume de pe linkul lor magic) și îi instruiesc pe cei înscriși să facă același lucru, vor avea foarte mult de câștigat pe viitor, când va începe să curgă cu SMS-uri. Iar dacă sistemul nu va prinde, nu vor avea nimic de pierdut (vă puteți înscrie cu o cartelă PrePay nouă, sau folosind telefonul bunicii, dacă devoalarea datelor personale constituie un impediment). Ei tot vor primi și în acest caz bonusurile corespunzătoare celor înscriși de pe linkul lor magic și vor putea converti aceste bonusuri în bani. Deși pentru unii sistemul poate să pară utopic, voi arăta într-un articol viitor că el are niște baze matematice solide (ca idee, pentru fiecare SMS platforma plătește maxim 8 cenți: 3 celui care primește SMS-ul și câte unul fiecărui utilizator de deasupra lui, începând cu cel de pe al cărui link magic s-a înscris, până la maxim 5; 8 cenți este o sumă realistă, apoi nu toată lumea va câștiga mult ci doar cei care-și fac rețea vastă).

Numele meu este Cristi (scriu sub pseudonim Ethos) și sunt un utilizator VivaSMS. Acesta nu este site-ul oficial VivaSMS ci un site propriu, în care prezint în mod personal și subiectiv, din perspectiva mea, această platformă și îmi expun experiența acumulată în cadrul ei. Vă invit să vă înscrieți la mine în echipă, dând click pe butonul din dreapta-sus a site-ului. De înscris trebuie să vă înscrieți folosind un link magic, direct pe platformă nu se poate (s-a putut doar la început) și oricum nu pierdeți nimic că vă înscrieți pe un link magic sau pe altul. Dacă vă veți înscrie la mine, veți beneficia de întregul meu suport și veți avea acces la toate materialele pe care le voi scrie aici pe site, printre altele. Sistemul este pe bune iar administratorii nu sunt țepari (v-o confirmă un utilizator simplu ca și voi).

După ce v-ați înscris, urmăriți să promovați mai departe ideea, la prieteni, amici sau cunoscuți, și să-i înscrieți pe linkul vostru magic. Dacă nu o s-o faceți, nu veți câștiga sume prea mari chiar dacă veți primi numărul maxim de SMS-uri zilnice. Înscrieți-vă așadar prietenii și spuneți-le și lor să înscrie pe alții. Atunci, pe măsură ce sistemul va crește și vor apărea tot mai multe SMS-uri, veți avea o sursă de venituri pasive care vor fi tot mai mari. Cam asta e, pe scurt, ideea. Am preferat s-o expun într-o formă accesibilă oamenilor inteligenți decât să umplu pagina cu bannere de tip „CLICK AICI” pentru că prefer oameni inteligenți în rețea. N-aveți ce pierde, implică poate o mică doză de îndrăzneală din partea voastră și apoi ceva muncă (de înscris prieteni) dar până la urmă este foarte simplu.

Mult succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu