Cum mă înscriu ?

Înscrierea pe platforma VivaSMS este simplă și gratuită.

În primul rând, faceți click aici sau pe butonul de înscriere din dreapta-sus de pe acest site (ambele duc în același loc). Pe pagina unde ajungeți, derulați în jos până găsiți butonul roșu din imaginea următoare:

înscriere VivaSMS

Dați click pe el și ajungeți pe pagina de înregistrare.

Va trebui să specificați datele voastre (nume, prenume, telefon etc) și să completați un profil cu tot felul de întrebări. Durează 2-3 minute să-l completați dar sfatul meu este să o faceți cu atenție, deoarece cu cât el este mai acurat, cu atât SMS-urile pe care le veți primi vor fi mai utile și interesante pentru voi. De exemplu, dacă aveți animale de companie (câini, pisici) și bifați acest lucru în profil, veți putea primi SMS-uri cu oferte și promoții la hrană pentru câini, pisici etc. De asemenea, vă recomand să furnizați date reale (nume, prenume etc), altfel nu veți putea ridica banii cuveniți pentru SMS-urile primite.

Atenție la adresa de mail pe care o completați. În timp ce restul datelor, incluzând numele, numărul de telefon și elementele de profil pot fi modificate ulterior, mailul de pe care v-ați înscris nu mai poate fi schimbat.

Mult succes!

2 comentarii: