Să începem cu începutul

Salut. Sunt un om oarecare, la fel ca tine sau ca altcineva. M-am înscris nu cu mult timp în urmă pe platforma VivaSMS. Și nu aș fi făcut-o dacă nu aș fi considerat că există perspectiva de a câștiga ceva bănuți. Ceva bănuți este un termen relativ, el depinde de profilul și afinitățile tale (câte SMS-uri dorești să primești pe zi și din ce domenii), rețeaua pe care ți-o formezi (opțională) și cât de bine va prinde VivaSMS la advertizeri. Gândiți-vă așa: de la câțiva bani de buzunar, suficienți cât să îți reîncarci cartela telefonică, până la zeci sau poate chiar sute de euro.

vivasms start

Înscrierea este gratuită. Participarea este gratuită. Nu se cere niciun ban nicăieri. Nu există taxe ascunse, nu este o metodă de a te face să plătești. Ideea de la bază are potențial. Dacă va prinde la advertizeri, platforma va înflori. În acest caz, există posibilități de câștig. Dacă nu va prinde la advertizeri, nu pierde nimeni nimic, în afara celor 5 minute necesare completării profilului tău la înscriere. Iar oamenii din spatele acestei platforme nu sunt țepari, așadar nu este o metodă de a păcăli lumea. Este o metodă bazată pe o idee ingenioasă, etică, utilă, care s-ar putea (sau nu) să prindă.

Dar atunci, pe ce se bazează totuși VivaSMS? La aceste întrebări o să răspund pe larg în articolele următoare. Și dacă nu vreți să parcurgeți pagini de text ci doar să vă înscrieți, puteți utiliza acest link.

Acesta este primul meu articol de pe site. Va urma...

Un comentariu: