Back in business

Pauzele lungi și dese - cheia marilog progrese, scriam azi pe SunLog. Care-i unul din blogurile mele. Am neglijat în ultimul timp acest site, de fapt am neglijat VivaSMS cu totul, ceea ce a fost o greșeală. M-a trezit din somn o verificare a profilului meu de la ei, care mă informează că (click pe imagine pentru mărire):


rețea VivaSMS

Da, vedeți bine, am 73 de utilizatori în rețea (sau în echipă, cum poate o să-i zic pe viitor). Și, după cum puteți constata, majoritatea nici măcar nu sunt înscriși direct de către mine; eu am înscris 16. Sunt cei de pe nivelul 1, care s-au înscris direct de pe linkul meu magic. Cei care s-au înscris de pe linkurile lor se află pe nivelul 2, și sunt 46, adică de trei ori mai mulți. Și mai sunt 11 pe nivelul 3, după care pe nivelul 4 și 5 nu este deocamdată nimeni.

Acesta e avantajul unui sistem bine gândit de tip MLM, sau piramidal, cum preferă unii să-i zică. Pentru că, deși am uitat de VivaSMS în ultima vreme, deoarece am făcut un mic efort la început și am înscris ceva persoane, aceste persoane au început să înscrie la rândul lor pe alții și astfel rețeaua mea s-a dezvoltat. Adică acel mic efort de la început a dat roade fără ca eu să mai fac ceva în acest sens. Evident, dacă m-aș fi ocupat serios, aș fi stat și mai bine acum. Actualmente, după cum se vede, utilizatorii înscriși pe nivelul 2 îi depășesc cu mult pe cei pe care i-am înscris eu. Bineînțeles, ei fac parte atât din rețelele celor care i-au înscris (aflați direct deasupra lor) cât și din rețeaua mea, asta deoarece sistemul e pe 5 niveluri. E ca și cum ai zice că Ghiță este atât al părinților cât și al bunicilor, ambii iubindu-l și având drept de paterninate asupra lui. Asta înseamnă concret că eu voi primi bani după fiecare SMS trimis oricărui astfel de utilizator, indiferent pe care dintre cele 5 niveluri s-ar afla.

Prin urmare, cum vă spuneam, o să reiau activitatea în ce privește VivaSMS, iar asta o să se reflecte în mod direct asupra conținutului acestui site. Și mă gândesc să creez și un grup pe Facebook și să fac și un hub dc++ în jurul acestei idei, pentru că eu nu vreau doar să înscriu oameni ca să fie la număr ci să-i învăț și pe ei cum pot valorifica la maxim potențialul acestei afaceri sau modalități de a face bani, spuneți-i cum vreți. Cei care o să se înscrie la mine în echipă vor beneficia de suportul meu și de materiale informative care o să-i ajute să-și creeze la rândul lor rețele mari.

Stay tuned for more sau cum se zice! :)

Un comentariu:

  1. How to withdraw your winnings in USA? - drmcd
    How to withdraw winnings in 김해 출장샵 USA? · Click to 동해 출장안마 Register 서귀포 출장마사지 · 서귀포 출장샵 Select the game you want to play. · Select "Games. Promotions. Free Games. Games. Free Poker. Free Slots. Free 충청남도 출장마사지

    RăspundețiȘtergere