De unde provine cuvântul VivaSMS?

O întrebare pe care mi-am pus-o adeseori este care sunt originile numelui VivaSMS. E clar că SMS vine de la SMS-uri, în ce privește Viiva nu sunt atât de sigur. Dar cred că numele este foarte inspirat. De ce? Din următoarele considerente:

originea vivasms

  • VivaSMS este un cuvânt de impact. Este o formulă deschisă, cu multe vocale, care ți se întipărește puternic în minte și asta e foarte bine.
  • Cuvântul Viva are o notă de latinitate, ceea ce-l face să fie sexy, dacă putem spune așa, pentru noi, care avem origini romanice.
  • Viva poate veni de la vivat, care înseamnă „trăiască”. Trăiască SMS-urile, că acum ne pot aduce bani și oferte interesante! :)
  • Tot Viva este un cuvânt dinamic, care emană energie. Adăugându-i sufixul „ce”, el se transformă în vivace, ori mintea face automat aceste corelații, chiar dacă noi nu suntem conștienți de ele.
Pe internet se știe că succesul unui business începe odată cu numele lui. În cazul de față, nu cunosc care le-au fost sursele de inspirație pentru brandul ales dar știu că alegerea a fost una bună. Este puțin probabil să auzi acest nume și să-l uiți. Ori dacă cineva a avut inteligența de a alege un nume inspirat, poate că a avut inteligența și de a crea un sistem care, odată ajuns la maturitate, se va dovedi funcțional și avantajos.

Ce înseamnă însă maturitate și mai ales cum puteți voi beneficia cât mai mult de acest sistem, în articolele următoare. Până atunci, un mic pont: cu cât vă înscrieți mai repede, cu atât mai mult veți avea de câștigat mai târziu.

Un comentariu:

  1. Thinkpad X1 Titanium - The Fastest Hybrid Design - iTanium
    Thinkpad X1 Titanium is the best where can i buy titanium trim and best Hybrid design of the iSoftBet line. titanium cost It provides titanium legs a titanium white acrylic paint complete game console does titanium have nickel in it and an interactive entertainment

    RăspundețiȘtergere