La Mulți Ani, 2014!

Bine v-am găsit în noul an! De fapt, au cam trecut 5 zile din el, iar astăzi e sărbătoare. Dar până acum a fost un fel de vacanță pentru mine, acum e timpul să ne reapucăm de treabă. Și cu ocazia asta m-am gândit să fac un bilanț al activității și rezultatelor mele pe VivaSMS.

credite VivaSMS

La ora actuală am 113 utilizatori în rețea, dintre care 29 pe primul nivel, adică înscriși direct de mine. Deocamdată rețeaua e mică și VivaSMS este încă la început, așa că nu am prins foarte multe SMS-uri; în total am depășit cu puțin 500 de unități de credit. Asta înseamnă 5 euro, și deja mi-aș putea reîncărca telefonul mobil. Aștept să urce suma. Oricum, din ce-am înțeles, cei care au echipă (rețea) mare își reîncarcă lunar telefonul doar cu creditele VivaSMS. Iar dacă o să înceapă afacerea să meargă, adică o să comande firmele publicitate prin acest sistem, și cel mai de jos membru (proaspăt înscris la acea dată) o să-și poată reîncărca telefonul. Iar cei care au echipă mare... well...

Merită să menționez că nu m-am ocupat aproape deloc de treaba asta (și am ajuns la 113 utilizatori). Am avut ceva reclamă pe niște rețele p2p, în rest cam atât. Vreo două-trei articole pe bloguri, în care mi-am exprimat inițial rezervele cu privire la platformă și nu am postat niciun link magic, deoarece nici măcar nu aveam cont. Dacă eu am pornit pe drumul ăsta cu rețineri și fără să depun mult efort (activite puțină) și am ajuns la 113 utilizatori, cât de sus ați putea voi ajunge într-un timp de să zicem două-trei luni dacă ați porni cu dreptul, știind deja despre ce-i vorba și având certitudinea că-i pe bune?

Înscrieți-vă pe platformă pentru a vă crea premizele unei surse suplimentare de venit! Asta dacă vreți. Nu există decât un singur pas, acela al completării profilului. Este la fel de scump ca internetul. Adică gratis.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu