Cinci motive pentru a te înscrie pe VivaSMS

Încă nu te-ai înscris pe VivaSMS? Ai auzit de ea dar nu ești sigur dacă e pe bune sau țepă? Crezi că poate nu te-ar interesa? Ai rețineri? Îți prezint mai jos cinci motive pentru care merită să te înscrii.

5 motive pentru a te înscrie pe VivaSMS

1. VivaSMS e o platformă gratuită


De câte ori nu vedem site-uri care ne ademenesc cu tot felul de modalități de a face bani, aparent gratuite, pentru ca în final să ni se propună să achiziționăm contra-cost ceva manual cu informații nemaivăzute, care de multe ori nu sunt altceva decât generalități? Ei bine, VivaSMS este absolut gratuită. Eu m-am înscris în vară și până la ora actuală n-am dat niciun ban. Și nici n-o să trebuiască să dau.

2. VivaSMS te plătește pentru că te-ai înscris


Mai exact, ți se dă un bonus de 200 de cenți. Asta nu e suficient ca să-i scoți (trebuie să atingi minim 500 de cenți pentru asta) dar ei se cumulează ce vei primi pe viitor.

3. VivaSMS te plătește pentru SMS-urile primite


Cu 3 cenți / SMS. Poți alege câte SMS-uri să primești pe zi (de la 1 la 5) și zilele în care nu vrei să primești SMS-uri (maxim două pe săptămână). Este adevărat că ideea unei astfel de platforme, care să faciliteze publicitatea prin telefoane (SMS-uri), este una nouă, netestată încă, și o să dureze până când advertizerii se vor prinde în horă. Sistemul fiind abia la început, SMS-urile care se trimit sunt deocamdată puține. Dar se trimit.

4. VivaSMS te plătește pentru cei pe care îi înscrii în rețea


Fiecare utilizator VivaSMS primește la înscriere un link magic sau link de referral. Dă-l prietenilor tăi să se înscrie de pe el. Pentru fiecare prieten pe care îl aduci în sistem, primești 10 cenți bonus. Totodată, acel prieten intră în rețeaua sau în echipa ta. La fel, cei care se înscriu de pe linkul lui magic se adună și ei la echipa ta, și tot așa, până la adâncimea 5. De exemplu, tu îl înscrii pe Ionel, Ionel o înscrie pe Maria, Maria pe Sanda, Sanda pe Alina și Alina pe Claudiu. Chiar dacă nu primești bonusul de 10 cenți decât pentru Ionel, toți aceștia (Ionel, Maria, Sanda, Alina și Claudiu) trec în echipa ta. La ce te ajută asta? Vezi punctul următor.

5. VivaSMS te plătește pentru SMS-urile primite de cei din echipa ta


Pentru fiecare SMS primit de cineva din echipa ta, tu vei avea bonus 1 cent. E adevărat că asta înseamnă mai puțin decât bonusul primit pentru SMS-urile tale (care este de 3 cenți) dar tu ești unul singur. În timp ce, dacă ești activ, îți poți face o echipă foarte mare, înscriind multe persoane pe linkul tău magic, care persoane la rândul lor vor înscrie alte persoane pe linkurile lor șamd. După toți cei care s-au înscris sub tine, până la nivelul 5, vei primi câte un cent pentru fiecare SMS trimis lor. Acum, gândește-te că ai înscris doar trei persoane, care la rândul lor înscriu fiecare încă trei... șamd. Și fă un calcul câți cenți se vor aduna în contul tău dacă fiecare din aceste persoane va primi numai 3 SMS-uri pe zi...

Concluzie


Metoda este încă la început. SMS-urile trimise sunt deocamdată puține. Dar ele se plătesc. În plus, înscrierea altor persoane se bonifică cu 10 cenți. Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum, folosind butonul de înscriere afișat pe site. Și când vor începe să se trimită SMS-uri, tu deja vei avea o echipă sau o rețea mare și vei începe să câștigi sume frumoase. Ce ai de pierdut?

Mult succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu